søndag, august 20, 2006

MK Dons - Bristol Rovers: 2-0

Mere er der vist ikke at sige om denne weekend! Den er gået med at sove længe og ellers ikke det store, men det skal der jo også være plads til ind i mellem.

I går kørte jeg en tur til Silverstone for at se om der skete noget der, men det lod ikke til at være tilfældet. Der var ikke et øje andet end en mand i en orange vest som stod og checkede de biler som kom ind på området. Det korte af det lange er at jeg endte med at køre igen.

Tilbage i MK stod valget så mellem sofaen eller fodbold. Det blev så til fodbold. MK Dons spillede hjemme mod Bristol Rovers i den engelske 2. division. Jeg så at de vandt 2-0 i en OK kamp sammen med 5124 andre tilskuere - ganske imponerende fremmøde! 2. halvleg blev en våd fornøjelse da det regnede i ca. 30 minutter og der var selvfølgelig ikke tag over den tribune hvor jeg stod. Så er det at man bliver glad for Gore-Tex!

Efter kampen var det lige et smut i Tesco og købe ind og så hjem igen.

Dagen i dag har ikke budt på det store andet end en tur i Centret og der er ikke noget som tyder på at aftenen kommer til at lave ret meget om på det! Nu står den i hvert fald i første omgang på aftensmad...

Ingen kommentarer: