lørdag, april 15, 2006

Mmmm.... Toasty....

Jep! Der er en Quiznos i centret... :-)

Det var jo meningen at vi skulle flytte kontor i påsken men det kom så ikke til at ske. De er ikke færdige med at bygge endnu så det bliver først på mandag vi skal flytte og det er nu også helt fint.

De sidste par dage har gået med at fræse lidt rundt i byen og se om jeg kunne blive lidt mere kendt med den. Det er lykkedes, men jeg har lært at det er bedst at huske et kort! Jeg skal være ved at jeg godt kunne blive forfalden til en Passat! Den er lidt større end Escorten og så kan den flytte sig noget hurtigere, men det er jo heller ingen overraskelse.

Ellers er der blevet handlet ind til den store guldmedalje. Butikkerne har åbent og næst efter julen er påsken den store handelshøjtid her. Det betyder så også at alle har udsalg og det er jo ikke så ringe endda.

Onsdag den 19. går turen tilbage til DK for en uge. Denne gang rejser jeg fra Heathrow - på trods af advarsler om at det skulle være lidt af et helvede. Der er kun en måde at finde ud af om det passer og der er at prøve det! Jeg rejser herfra onsdag middag med toget. Det giver mig omkring 5 timer til at nå lufthavnen - det burde være muligt. Også selvom jeg lige skal et smut gennem den der lille flække de kalder London...

....og for at vi lige har det på plads. Jesper: Jeg er ikke misundelig over at du er på Gran Canaria eller hvor det nu er...

Ingen kommentarer: