torsdag, marts 15, 2007

Risgaard bloggen - nu med forbrugerservice

Hvor svært kan det være? Meget svært ser det ud til!

Det har været en ganske underholdende oplevelse at køre i tog her de første par uger - især når det kommer til at se folk kæmpe med dørene inde i kupeerne. Selv garvede rejsende står ofte og fægter hjælpeløst med armene foran døren og hver gang kan jeg ikke andet end undres over hvordan det kan være SÅ svært at finde ud af.

Jammen... togene har jo også kun kørt i 10-12 år så det kan vel ikke forlanges at man skal have fundet ud af hvordan det fungerer. OK, DSB har måske heller ikke lige valgt den smarteste løsning men så er det heller ikke værre.

Her kommer så det egentlige forbrugertips til alle togrejsende - kvit og frit på Risgaard bloggen: Stik labben frem og rør med flad hånd ved døren ca 2/3 oppe - Voíla - og døren er åben. Ikke flere obskøne håndbevægelser mens andre ser til og kan "beundre" de frustrationer man udlever foran den åndssvage dør! Sådan!!

Og så til dem som undrer sig over hvad det var for en post: Tjah, jeg kan ikke sige andet end at en tur fra Middelfart til Odense kan give mange underlige tanker.

Ingen kommentarer: