tirsdag, maj 30, 2006

Fodbold og Torden over London

Så er jeg tilbage i UK efter en fin uge i Danmark. Der blev tid til lidt af hvert og det var rigtig hyggeligt når jeg ikke var i Ringe :-)

Weekenden gik med Litteraturforeningen. Lørdag med god mad og gode drikke - måske lidt i overkanten, men det kan jo ske. Jeg bestemte i hvert fald (næsten) selv hvornår jeg skulle hjem fra byen....! Søndag gik med et smut på Lyngby Stadion sammen med Henrik mens Kristian fordybede sig i bøgerne. Der var topopgør i 1. division mellem Lyngby og Vejle. Flot kamp og Vejle-sejr på 4-2 hvilket var fortjent men det var ikke hvad vi håbede på. Ingen af os nærede de store følelser for nogle af holdene, men det ville da være praktisk med Superligabold i baghaven. Det kræver nok et mindre mirakel som det ser ud nu.

Mandag stod den så lige på et lille møde hos vores reklamebureau i København og så ellers retur til UK - nærmere bestemt London City Airport. Den ligger noget mere centralt end Heathrow og på trods af at SAS og en tordenbyge forsinkede os 1 time var det OK og dejlig nemt at komme fra lufthavnen til Euston hvorfra toget går til Milton Keynes. Man får lige oplevelsen af en tur ind over London med i købet og det er slet ikke så tosset. 1 Canada Place (Londons højeste bygning) kommer i hvert fald meget tæt på under den stejle indflyvning...!

Og hvorfor hører man så sjældent om LCY (som er lufthavnskoden)? Godt spørgsmål, men formentlig fordi den ikke er så kendt som de andre London-lufthavne Stansted, Gatwick, Luton og Heathrow (Hvor nummer 2 og 3 faktisk ligger langt udenfor London!). Dette er skal så kombineres med at det kun er små maskiner som kan lande der og der så ikke er så mange som kan flyve dertil. Jeg var med en Q400 De Havilland - lad være med at tage sæder på række 6 - 12 med mindre du elsker lyden af en propelmotor lige på den anden side af vinduet...!

De næste dage står på konference i London omkring Søgemaskiner og søgemaskinemarkedsføring og det håber jeg bliver en god oplevelse. Der er i hvert fald lagt i ovnen til det, men mere om det senere - måske kommer der mere om det på Vizionaire-bloggen - hvem ved...

Ingen kommentarer: