tirsdag, januar 09, 2007

Så kan der kommenteres på Risgaard bloggen

Normalt er det muligt for andre at kommentere på de ting der nu bliver skrevet om på en blog. Det har jeg haft slået fra da jeg havde lidt rigeligt med besøgende fra forskellige mærkværdige online kasinoer og lignende som ser det som en gylden mulighed for at hive lidt flere besøgende ind. Nu prøver jeg dog lige igen for at se hvad det kan bringe med sig. Jeg håber det kan hjælpe med en bedre PageRank på Google, men det vil som sagt vise sig...

Ud over det er den seneste store begivenhed weekendens julefrokost på Langeskov Kro! Det var rigtig hyggeligt og havde da også alle de ingredienser som en rigtig julefrokost skal have. Det eneste som der måske ikke var så meget af var snaps, men det gør nu heller ikke det store. Der var i hvert fald masser af andre giftigheder!

Søndag stod på lidt statistik og jeg indrømmer gerne at jeg ikke ligefrem var den mest friske person sådan ud på eftermiddagen, men der blev da lavet lidt udregninger så det var heller ikke så dumt. Jeg er i hvert fald ganske fortrøstningsfuld med hensyn til den kommende eksamen som nok skal blive vel overstået.

Herefter er det i gang med et par nye fag og det bliver Erhvervsøkonomi og Global Økonomi. Det er første gang jeg tager to fag på en uge, men det er jo noget man ligeså godt kan vænne sig til hvis alt går efter planen og jeg starter på HD 2. del om ca. 1½ år.

Slutteligt skal jeg jo lige kommentere på NFL - jeg kan jo ikke lige lade være! Seattle Seahawks er videre på vejen mod Super Bowl med en fin sejr over Dallas Cowboys, men næste weekend venter så Chicago Bears og de er ikke gået i hi endnu så det bliver spændende!

Ingen kommentarer: