fredag, januar 19, 2007

Bluesmusik og madopskrifter

Overskriften er nok lidt underlig men der er en ganske fornuftig forklaring og det er ikke at Mr. Risgaard har fået fis i kasketten - i hvert fald ikke mere end sædvanligt!

Først vil jeg da lige reklamere for en CD som jeg lige har fået fingrene i. Denne gang er det Slowhand himself aka. Eric Clapton som jo udkom med et album sidste år sammen med en gut ved navn JJ Cale. Titlen på albummet er "The Road to Escondido" og det er endnu en anbefaling herfra - især hvis man kan lide bluesmusik og det kan jeg helt sikkert. Faktisk er det sjovt at høre hvor langt rundt i musikkens forskellige genrer de to herrer kommer uden at det dog bliver et underligt sammensurium. Selv countryen bliver flettet ind som sidste skæring på skiven "Ride the River" og det er egentlig ganske vellykket.

Jeg kan ikke sige andet end at jeg igen er blevet imponeret over Eric Clapton og hans talent. En rigtig fin plade hvor man kan høre alle numre (hvis man kan lide genren) uden at der dog er en som stikker langt ud fra de andre.

...og hvor kommer madopskrifterne så ind i billedet? Joh... Jeg sad lige og kiggede lidt efter lidt opskrifter til weekendens møde i Litteraturforeningen for lige at få lidt inspiration. En af de ting jeg var på jagt efter var en opskrift på hvordan man behandler Foie Gras. Den fandt jeg så, efter at have Googlet det, på en privat hjemmeside for en gut ved navn Jens Hørup. Navnet virkede bekendt og minsandten om lidt nærmere undersøgelser ikke viste at Jens har arbejdet for Creuna og var med til at udvikle den første generation af KOMPANs Synkron website så vi har faktisk arbejdet lidt sammen for en 3-4 år siden.

Verden er lille - også onlineverdenen!!

Jens, skulle du finde vej til denne post ad den ene eller anden vej, så tak for opskriften :-)

1 kommentar:

hoerup sagde ...

Hej!

Sjovt at vi mødes igen i den virtuelle verden. Jeg er glad for at du kan bruge opskriften. Foie Gras er en af mine helt store favoritter men jeg er nok lidt af et madsving, sådan helt generelt.

Håber alt vel hos dig...

-- Jens